torsdag 14 januari 2010

vilken lycka.

satt precis på p3, vilken lycka sen då! joel kinnaman och daniel espinosa pratar om snabba cash som har premiär i kväll. detta innbär alltså även att joel är hemma i sverige, läge att gå ut och spana i eftermiddag med andra ord, vet nämligen att han bor väldigt nära mig. vilken lycka! /s.

2 kommentarer:

  1. haha, din lilla stalker! du kan ju tacka din enbente kamrat i öst för informationen. det tog ju både en och två rundor i arkiven på östtyska ambassaden i novosibirsk för att få fram informationen, att sen smuggla ut den var om möjligt ännu svårare. var tvungen att döda tre, ja, kanske fyra beväpnade ss-agenter med bara mina händer som vapen, men som jag sa till pappa den dag jag stoppade en buss från att åka ner i det djupa blå från Hammarsbron "min kropp är min sköld pappa, det är mitt öde".

    tydligen var det mitt öde att ge dig information som kan leda till en eventuell ögon mot öga konfrontation senare denna afton i kvarteren sydväst om danviksberget. glöm inte att huset ser ut som en liten smålandsstuga med falu rödfärg och luckor vid fönstren av färgen ljusgrå. Innanför det något tarvliga men om sommaren när löven grönskar vackra och pittoreska röda staketen av trä, bor det en hund som vaktar. ville bara varna dig, en eventuell konfrontation där kan kosta dig dyrbara kroppsdelar, han biter och han gör det hårt hunden! men lycka till för all del.

    SvaraRadera
  2. hahahahaha, du har precis förgyllt mig dag. du är så förbannat roligt i bland att jag nästan kissar på mig. som jag sagt hundra gånger innan, jag förstår INTE var du får allt i från. jag tackar dig ödmjukast för informationen och jag ska akta mig för hunden! ;)

    SvaraRadera