söndag 26 april 2009

hemligt.

jag vet en sak som ingen annan vet. hihihihi, sjukt roligt är det också. tack mr. johan allansson för att du kom och förgyllde min kväll en sväng. har varit i studion och plåtat carro och hennes söta hund oxå. tror det blev många fina bilder, resultatet kommer senare i veckan. NU är det verkligen dags för mig att fortsätta jobba.... förresten, förlåt... hård? tänk om tänk rätt fröken... /s.

4 kommentarer:

  1. ja, för att jag berättade för dig och fick tillstånd. :)

    SvaraRadera
  2. sjukt orutinerad på det här med FB, fattar verkligen nada. råkade även dra iväg vänförfrågningar till personer jag inte ens vet om jag träffat haha, så några av era vänner kan nog undra vad fan det är frågan om, vem fan är den här killen?!? men befinner mig i ett zombieliknande tillstånd efter helgens tiltade weekend så några snedsteg får väl godkännas i protokollet. vad är det för hemlighet ni pratar om? Kul att jag kunde förgylla din kväll!

    / J

    SvaraRadera
  3. åhmen, hur svårt kan det vara? du kan väl både svenska och engelska, vilket innebär att du borde förstå hur man "slänger" iväg en vänförfrågan. :) men okey, du är ursäktad med tanke på hur många timmar du har sovit i helgen... ;)

    SvaraRadera