måndag 30 mars 2009

lönesamtal.

om en halvtimma ska jag ha lönesamtal. håll alla tummar ni har! /s.

3 kommentarer:

  1. Jag håller alla mina tummar S. Ja, och om ni andra läsare av denna genomgående mycket välskrivna och välproducerade blogg undrar varför vi borde hålla tummarna för ett lyckat samtal, så är svaret enkelt.

    Ingen, i alla fall väldigt få, brinner mer för JB, alla projekt, marknadsföringsfrågor, fotosessions med hänförda elever och den styrning hon levererar till medlemmarna i sitt arbetslag. ALLA är delaktiga tack vare att S med ett mycket öppet och modernt ledarskap lotsar sina medarbetare genom vardagen som inom gymnasie och läraryrket sällan innebär en enkel och bekymmerslös tillvaro.

    Och S, Ingenting är för människan så svårt att uthärda som ett liv utan uppgifter och mål. Du är på helt rätt väg, fortsätt bringa liv i JB, ge eleverna och dina medarbetare mer av den härliga energi och inspiration som brinner inom dig!

    Slutligen - Att vara chef är en position, att vara ledare är en relation.

    Och det är det du är, en ledare! Relationerna du skapar bygger nya möjligheter och broar, öppnar upp världen för det tomma ögat. Du är bra, riktigt jävla bra! Hoppas du inser det själv och inte minst din chef som nyss haft ett samtal med dig!

    Ta hand om dig kära vän!

    / J

    SvaraRadera
  2. Johan, jag har nog aldrig hört så fina ord om mig själv. Förstår inte riktigt vart du får allt i från bara. Det gick fin fint på samtalet, men hade nog en mer ödmjuk framtoning än hur du har framställt mig. Vet inte riktigt om jag håller med på alla punkter, men jag försöker och det är gott nog. Tack för alla fina ord.

    SvaraRadera
  3. Hehe, det var inga stora ord, även ifall många som läser bloggen säkert lär tro att jag fjäskar eller flörtar med dig, men hey! Så är det defintivt inte och det vet du också, som tur är! :)

    Skrev det utifrån den bild jag fått av dig som din nära vän och jag vet att det stämmer på många punkter, sen att du inte är beredd att hålla med alla gånger, det är en annan sak.

    Det hade jag inte räknat med, men orden är inte tagna ur luften då du faktiskt är denna genomgoa person med höga ambitioner och en fantastisk karisma och entreprenörsanda som smittar av sig på de flesta i din omgivning!

    Även jag får inspiration i massor av dig, även ifall att jag tycker att du jobbar lite väl mycket. Bränn inte ut dig! Tänk på hälsan!

    / Pojken med mustach och lockigt hår @ Nygatan

    SvaraRadera