onsdag 18 mars 2009

flexibilitet.

har varit på konceptutbildning mån-tis. intressant och roligt att träffa andra människor i organisationen. många tankar och idéer kom upp som man får försöka sjösätta så småningom.. kom tillbaka till jobbet idag med vetskapen att det var en del sjukdomar i laget. alltså känner man sig lite dumt när alla andra har fått jobba dubbelt. men givetvis var biffen stekt och det kändes fantastiskt skönt. tack kära ni. däremot var det en del annat att stå i idag. det är nämligen så att en av våra kära mattelärare har blivit utsedd sitt SVERIGES MEST INNOVATIVA MATTELÄRARE, se där ja! Detta innebär att han ska till Sthlm på måndag och ta emot ett pris och vidare till Österrike för att delta i Europatävlingen. Svinball faktiskt. Är dock inte förvånad för han är grym på det han gör. I Österrike ska det vara en posterutställning och till denna skulle det produceras posters, vilket kändes som en naturlig uppgift för fröken fia att sätta tänderna i. bäst att rycka in snabbt som ögat. de instruktioner jag fick var att postern skulle genomsyras av Entrepreneurial Mathematics. Yeah Right! Lätt.... men jag gillar ju utmaningar och målet ska jag alltid nå. dags att sätta igång. som tur var kunde tryckeriet få klart dessa till på fredag och jag hann göra klart alla posters och skicka in det innan deadline, dock inte med så många minuters marginal. tack kära mia för hjälpen, trodde perfektionisterna skulle sitta hela natten men ack så fel jag hade. flexibilitet är nog en av de viktigaste egenskaperna man måste ha för att jobba på stans bästa friskola. :) nu är det dags för att ta tag i allt det andra jag borde ha hunnit med under dagen.... känns iaf lite lättare nu. blev bestämt innan att det är jag som ska åka till jkpg på fredag. stannar där över helgen. mycket trevligt. längtar. /fröken.

4 kommentarer:

  1. BRa Sofia Bra...
    Så nu är det nästan upp till dig att skicka vidare förfrågan.. ut på din makalösa blogg...
    Tack

    SvaraRadera
  2. Ack du sköna Småland, vid Vätterns strand där knyts band. I Jönköping mår man bra där finns allting man vill ha.

    Så åk du ner, dit du hela tiden kan få mer, av såväl kärlek som vänskaplig glädje, du borde dras fram i släde, över avenyn med hela världen i skyn.

    I will hold my hands up for you because I know that inside your breathtaking body there's more than just beauty. There is also love, true friendship, glory and love.

    And the thing we all hold together most on your fantastic toast, your ability to make us all laugh and feel well, that's a lovevly smell of something not to hard to tell, that we all know you very well.

    And we all love you so much because you are an undeniable touch of sparkles, you give LOVE and we answer it back with open arms!

    / J

    SvaraRadera
  3. Grymt jobb du, snyggt resultat!

    Ja, så kul för Mr F, det är han så väl värd, en mer positiv och glad prick som dessutom är fullkomligt briljant i sin profession!

    ...måste bara kommentera en annan sak också...
    J (vem du är, är för mig icke känt) du är en rackare på att svänga dig med en imponerande vokabulär i prosapoetisk anda.

    SvaraRadera
  4. Tack så mycket! :)

    haha, ja du J. Lyssna på vad din namne har att säga. precis som jag sagt så många gånger förr...

    SvaraRadera