onsdag 30 december 2009

kapitel 1.

vaknade av att någon ringde och väckte mig strax efter nio. jag hade beställt väckning tidigare, men någon hade försovit sig. precis som jag sa. iofs gjorde det ingenting, skönt att får sova ut lite. sen har dagen varit sig lik, jag har gått på någon konstig överskottsenergi och inte suttit på ner på hela dagen. packat upp och packar upp. ätit har jag inte heller gjort, om man inte räknar några pepparkakor och en halv paradisask vill säga. mitt nya liv börjar efter nyår så det gäller att passa på. nu ska jag snart ner till stationen för att sova hos mor&far som ska ta mig ner till jkpg i morgon. Photobucket en liten del av alla mina hundra klädhögar, men nu är de sorterade och ligger i färgordning i garderoberna. Photobucket min fina balle, balkong för de som inte förstår. Photobucket i know, jag är en datanörd. Bilderna är från i morse, fortfarande lite rörigt men betydligt mycket bättre. time to go. /s.

bye bye örebro, hello sthlm.

äntligen på plats i staden s. det känns mycket bra även om jag är så trött att jag endast kan tänka på att jag vill sova. värker i hela kroppen. kan bara tänka mig hur det värker i jens och tobias kropp, stackars dom. pappa ringde förut och gjorde mig helt överlycklig. jag behöver bara ta mig till örebro, sen åker jag med mor&far ner till jkpg för att fira nyår. GLAD! sitta på en buss i fem timmar hade inte gjort mig överlycklig. TACK TACK TACK jens och tobias för all hjälp i dag, ni är guld värda. godnatt. /s.

måndag 28 december 2009

sista natten med gänget.

eller i alla fall sista natten i örebro och min lägenhet. känns konstigt, tror jag fortfarande inte riktigt insett det. men som så många andra har sagt, detta är precis vad jag behöver just nu. starta ett nytt kapitel i mitt liv. kan ju bli spännande om inte annat. kommer sakna några en del lite för mycket bara. i alla fall till en början. men det blir nog bra. besök har utlovats så jag har ngt att se fram emot. dags att krypa ner i sängen nu. min bästa bror kommer och knackar på dörren i morgon kl halv åtta "utklädd" till flyttgubbe. sen kommer även tobias som förstärkning. åh vad dom är bra! godnatt. /s.

torsdag 24 december 2009

God Jul!

God jul gott folk! Pussar och Kramar! /Sofia

tisdag 22 december 2009

snart så.

bara en dag kvar, sen så är jag också ledig. iaf några dagar. LYCKA! /s.

måndag 21 december 2009

trip down memory lane.

har rensat i förråden och packat ner lägenheten i kartongen hela helgen känns det som. hittade massa gamla skivor med bilder från förr. bilder väcker många minnen och framför allt många känslor. Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket förresten är det inte bara bilder som gör det, kan tydligen vara händelser också. nu kommer snart alma och ska hämta bilderna jag har redigerat på söta Joel och Julia. sen går tåget till jkpg för att i morgon sedan ta mig till växjö. sen är det bara EN dag kvar. /S.

lördag 19 december 2009

julavslutning och julbord.

jaha, som jag redan innan hade räknat ut så var gårdagen en dag fylld med tårar. sakne-tårar, rörda-tårar, avskeds-tårar... det absolut värsta jag vet är att ta avsked av människor som jag tycker så otroligt mycket om. I går vad jag tvungen till det. blev rörd till tårar redan innan ens julavslutningen hade börjat när mina underbara elever hade kommit dit endast för att säga hej då till mig. älvan is da shit, som jag kommer sakna er! mina fantastiska kollegor hade gjort ett bildspel som visades samtidigt som min chef läste upp ett mycket MYCKET vackert tal. redan under första meningen kunde jag inte hålla tårarna borta. sämst är jag. men som sades redan i första meningen så är jag ju den känslosamma sofia. jag blev verkligen tagen på sängen, jag hade inte alls förväntat mig det fina som de hade gjort för mig. men som jag försökte få fram i mitt "tacktal" - aldrig någonsin har jag varit på en mer givande plats. om det inte hade varit för er så hade jag aldrig varit den jag är idag och där jag är idag. ni trodde på mig och visade det på många olika sätt. att utvecklas tillsammans med er är den bästa resan jag gjort även om jag nu har valt att vända blad och fortsätta på nästa kapitel i mitt liv. tusen tack för en dag och kväll att minnas! ni är underbara! puss&kram.

tisdag 15 december 2009

vacker låt.

ja, tänk när eller tänk om. /s.

flytt!!

den 22 december står min lägenhet tom i STHLM vilket innebär att jag kan flytta om en vecka! Wihooooo... jag kanske dock behöver inse att jag faktiskt snart ska flytta och börja packa vilket jag inte alls har börjat gjort. smart sofia. den 27 december blir fröken förmodligen en söderböna. gud vad ljuvligt. /s.

lördag 12 december 2009

J&J:s dop.

Photobucket Photobucket idag har jag varit på dop, det var dessa två sötungarna Joel och Julia som döptes. trevlig tillställning och nu har jag även träffat den omtalade kvinnan i sthlm. där kommer det bli mera häng. :) nu ska jag snart gå till Johan för lite festligheter. borde städa, jag kan inte ens med ord beskriva hur det ser ut här hemma. ni skulle inte tro på mig. men det får bli en annan dag...... trevlig lördag gott folk! Puss & Kram!

tisdag 8 december 2009

skellefteå/umeå

ligger i sängen på hotellrummet i umeå. värsta fina hotellet, längtar redan till frukosten i morgon. att jag gick upp kl. 03.30 i morse plus att jag har pratat, lyssnar och känt av stämningen idag har satt sina spår nu. trött som ett litet barn. men oj vilken givande dag och vilka otroligt härliga människor jag har runt om mig. det ger mig styrka och massor med energi! jag längtar verkligen tills jag börjar jobba fullt ut efter jul. ser även mkt fram emot en flytt, trots att det finns vissa som jag kommer sakna. sov gott, gott folk! /s.

måndag 7 december 2009

jag vill oxå ha.

på resande fot.

måndag- kaos uppvaknade efter att varit medvetslös när flera klockor ringde... Hemma, planera norr-trippen. tisdag - uppstigning kl. 03.50, tåg från örebro till arlanda, flyg till skellefteå, bil till Umeå. onsdag - umeå, flyg till Arlanda. Från Arlanda till Bromma. torsdag - Från Bromma till Östersund, tåg till sundsvall fredag- sundsvall, tåg till örebro. hemma kl. 18.59. HELLO FRIDAY! lördag - DOP! :) söndag - försöka umgås med mina vänner. Photobucket sammanlagt ska jag resa ca 2807 km på mindre än en vecka. till barcelona är det 2 786 km. avlångt land vi lever i. jag vet på ett ungefär vad jag ska göra i veckan. ni med nu. :) /s.

lördag 5 december 2009

happy.

ja, det är jag faktiskt. Photobucket på med gummistövlarna för att ge sig ut i det kalla och regniga vädret. suck och pust. men mysigt att träffa lillasis. /s.

fredag 4 december 2009

det skär i mitt hjärta.

fick precis ett mms av sveggi med denna bild och tillhörande text. Photobucket Noel sitter och tänker på att ska flytta snart.... klart det skär i mitt hjärta. men jag tänker faktiskt eftersom han är världens coolaste 7 åring kommer han ju lugnt kunna sätta sig på tåget helt själv och komma upp till faster. det är tur att just han är den coolaste killen i stan. /s.

TGIF!

Thank God It's Friday. har varit en grym vecka med spännande möten, men nu känns det otroligt skönt att det är fredag. idol och vin med tjejerna, kan det blir bättre tänker jag?! förmodligen inte. som vi är värda det. nästa vecka verkar det bli en rundresa i norrländska skogarna. det kan även det bli en spännande vecka. nu har mitt nya jobb verkligen dragit i gång och jag gillar det, skarpt! måste ta tag i det här med flytten snart också, det börjar närma sig..... lägenheten var så fint, var där i går och kollade läget. måste dock tänka om lite med tanke på alla prylar och dylikt jag har.... opps. nu- göra fredagsfint sen- VIN och tjejmys! /s.

onsdag 2 december 2009

hemmamys.

Photobucket saknar dig min kära vän. Photobucket med tanke på de få timmar sömn jag har fått denna vecka borde jag sova omedelbart. /s.

lite fattigare...

... men lite gladare. chicy.se har fina grejer tycker jag. råkade visste beställa lite kläder och annat smått och gott som ex denna fina ring. Photobucket www.chicy.se nu ska jag ner på stan och fika med maja och sandy. :) /s.

tisdag 1 december 2009

oops!

...i did it again. dörren var öppen i går igen. förstår inte hur jag bär mig åt. föresten är det ju inte jag som bär mig åt. måste vara något fel på låset. skulle åkt till jkpg i kväll, men mötet blev inställt i morgon. blir sthlm på tors-fredag i stället. sitter ensam på kontoret idag, trist som tusan. tur jag har saker att göra, annars hade jag förmodligen blivit knäppare än vad jag redan är. förrestsen så är jag helt sjukt glad över den fina lägenheten. hemgång om en timma! Wiho! /s.

lägenhet, check.

igår fick jag reda på att jag fått en lägenhet i sthlm från första januari. jag blir en söderböna efter jul. :) ingen är lyckligare än jag. på fredag skrivs kontraktet. lovely. /s.